The Slammers

The Slammers

“The Usual Suspects..”

Bandets frontmand, Martin Ganderup, er energibundtet, der styrer falbeladerne på scenen. Han er i stand til at guide publikum gennem junglen af ”syng-med-stykker” og ”klap-i-hænderne-på-2-4”, og han får dig til at føle dig velkommen på allerbedste vis…

Leadguitar og kor varetages af Klaus Sandberg. Godt i tråd med resten af The Slammers, er han i stand til at peppe festen op med masser af god energi!

Rytmegruppen består af Jesper Thomsen (trommer) og Kasper Larsen (bas) De spiller som om de ikke har lavet andet siden de var unge.
Mere groovy og tight sammenspil skal man lede længe efter. Og så er de fuld af fis og spas… Jesper befinder sig næppe bedre end når han står op og spiller trommer mens Kasper gejler publikum med sin elektrificerede basguitar.

De fire rutinerede musikere kræser for publikum med iørefaldende hits fra alle tider. Hver koncert er unik og der sættes en ære i at være på og levere varen. Store eller små, offentlige eller private arrangementer. The Slammers virker hver gang.

Udgangspunktet er rock, pop og soul, men ingen stilart er for fin til at kunne tages under kyndig og kærlig behandling af The Slammers.

Comments are closed.

google7d26435729c28c26.html